logotiDovoljZaVse_lezecG

Sodelujte v programu podpore občinam pri izvajanju projektov skupnostnega upravljanja z življenjskimi viri

Želite izboljšati veščine za vodenje vključujočih procesov v vaši lokalni skupnosti? Že imate projektno idejo in bi jo radi preverili pri vseh pomembnih deležnikih v lokalnem okolju? Bi želeli biti prepoznavni kot trajnostno usmerjena občina, ki razvija in podpira skupnostno upravljanje z življenjskimi viri? Prijavite se na program "Podpora občinam pri izvajanju projektov skupnostnega upravljanja z življenjskimi viri".

fotka

[napovednik] Rast, odrast in prihodnost na Zemlji

Vabimo vas na predstavitev slovenskega prevoda knjige ODRAST: besednjak za novo dobo*, na kateri bo tekla beseda o novih razvojnih paradigmah, ki jih danes nujno potrebujemo, če hočemo obstati na našem svetu v okviru zemeljskih omejitev. Razprave so bodo odvijale v Mariboru, Ljubljani in Kopru.

gost_temen_dim

[Sporočilo za javnost] Problema energetske revščine in onesnaženosti zraka je potrebno reševati istočasno

Na današnjem posvetu »Energetska revščina in kakovost zraka« so strokovnjaki izpostavljali povezave med obema problemoma. Pereč problem energetske revščine v precejšnji meri vpliva na slabo kakovost zraka, predvsem zaradi zastarelih in neučinkovitih ogrevalnih sistemov in štedilnikov ter nepravilnega kurjenja v gospodinjstvih.

radiator_iStock-899238066

[Napovednik] Dogodek Energetska revščina in kakovost zraka, 8.4.2019

8. aprila 2019 ob 11. uri vas vabimo na dogodek Energetska revščina in kakovost zraka. Na dogodku se bomo pogovarjali o načinih in ukrepih, s katerimi lahko naslavljamo problema energetske revščine in kakovosti zraka hkrati.