ACHIEVE in EC LINC partnerji, s podporo ManagEnergy, 27. junija v Bruslju organizirajo delavnico “Odkrijte praktične rešitve za zmanjševanje energetske revščine na vašem območju!”. Predstavili bodo metodologijo njihovih projektov, uporabljena orodja, predloge in izkušnje o tem, kako zmanjševati energetsko revščino s pomočjo lokalnih oblasti in drugih akterjev, zainteresiranih za implementacijo takšne storitve energetska svetovanja v domovih.

Na delavnici bosta sodelovali tudi:

  • Lara Blake, uslužbenka na DG za energijo in organizatorica Voulnerable Consumer Working Group in Citizen’s Energy Forum, ki bo osrednja govornica

  • Christine Liddell, profesorica psihologije na Psychology Research Institute na Univerzi Ulster, strokovnjakinja s področja energetske revščine ter njenih učinkov na zdravje in duševno zdravje, ki bo moderirala delavnico in imela zaključni govor.

Program delavnice (v angleščini) najdete tukaj.

Datum: 27. 6. 2013 od 9.00 do 13.00

Lokacija: Euroregion Alpes Mediterranee
Rue du Trone 62
1050 Bruselj, Belgija

Zemljevid: lokacija

Registracija: Registrirate se lahko na spletni strani Tedna trajnostne energije.

Za več informacij glede dogodka, prosimo kontaktirajte Tomislava Tkalca ([email protected]), v angleščini tudi Marie Moisan ([email protected]) ali Evo Marx ([email protected]).

Več informacij o projektih najdete na www.ec-linc.info in www.achieve-project.eu.