Focus, društvo za sonaraven razvoj ima status nevladne organizacije na področju varstva okolja, ki deluje v javnem interesu. Javnost obveščamo o našem delu in aktualnih projektih med drugim preko e-novičnika. Ta navadno vsebuje tudi napovedi dogodkov, pri katerih sodelujemo, in naša mnenja o aktualnih družbenih in okoljskih dogajanjih. Pošiljamo ga enkrat mesečno. Če želite biti seznanjeni, vpišite vaš elektronski naslov spodaj. Focus bo posredovane podatke uporabljal izključno za namen obveščanja prek e-novičnika, ki je namenjen našim članicam_om in podpornicam_kom.

Od e-novičnika se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali pa nas kontaktirajte na e-naslov [email protected]. Zavezujemo se. da bomo spoštovali vaše želje in skrbno varovali vaše osebne podatke. Več informacij o naši politiki zasebnosti in varstvu osebnih podatkov si lahko preberete na naši spletni strani http://focus.si/.

Za pošiljanje elektronskih novic uporabljamo platformo Mailchimp. S klikom na prijavni gumb se strinjate, da bodo vaši podatki posredovani Mailchimpu za obdelavo v skladu z njihovimi splošnimi pogoji.

Hvala. Preverite vaš poštni predal.
Prišlo je do napake. Poizkusite kasneje.