Brez hrane ne moremo. Ta je vir našega preživetja in zdravja. Pa vendar z njo pogosto zastrupljamo sebe, naše okolje ter povzročamo veliko izkoriščanja. Današnji način življenja nam vsiljuje način prehranjevanja, ki ni dober niti za nas, niti za okolje niti za tiste, ki hrano pridelujejo in predelujejo. Čas je, da na glas povemo, da se s tem ne strinjamo in začnemo spreminjati svoje navade, pri tem pa podpremo prakse, ki so prijazne ljudem, živalim in okolju. In prav temu je namenjeno naše druženje na dogodkih “Kaj nej si skuham?” 

Na treh spletnih dogodkih se bomo pogovarjali o dobrih praksah, iskali sestavine za naše jedi znanega izvora ter izmenjevali recepte.

Pridruži se nam tudi ti! Izpolni spodnjo prijavnico in sodeluj!

[av_button label=’PRIJAVA’ link=’manually,https://docs.google.com/forms/d/1KCjidEUEhzaL5Y8bQIO719A-4XfLmUK5HlVr31t-FZ0/edit’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#5ae258′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-od41zu’ admin_preview_bg=”]

POTEK SREČANJ

  1. Kaj je sploh “etično prehranjevanje”? – 25. 4. 2022, ob 19h, ZOOM
  2. Kje dobiti sestavine? – 3. 5. 2022, ob 19h, ZOOM
  3. Recepti. – 9. 5. 2022, ob 19h, ZOOM

Srečanja bo vodila Ajda Mrak, ki preko IG profila Futr za Jutr ozavešča mlade o etičnem prehranjevanju. V sodelovanju s Pravično trgovino Slovenije je pripravila kar nekaj zanimivih video materialov ter povezav, ki jih bo delila z vami med srečanji. 

Cilj je, da bo vsak udeleženec imel na koncu čisto svoj (tedenski) jedilnik in predvsem nove ideje, kako se prehranjevati še bolj zdravo, prijazno ljudem, živalim in okolju. 

POGOJI SODELOVANJA

  1. PRIJAVA svoje udeležbe na spletnih srečanjih, ki so BREZPLAČNA za vse. Zaželena je prisotnost na vseh treh srečanjih.
  2. Elektronska naprava in dostop do interneta. 
  3. Udeležba je omejena na 15 oseb, zato pohitite s prijavo, ker sprejmemo prvih 15 prijavljenih. 

Kaj nej si skuham

Ajda Mrak “Se srečamo na ZOOM-u. Komaj čakam, da slišim vaša razmišljanja in se še kaj naučim od vas. ” Ajda