IMG_4033

[Sporočilo za javnost] Zaključni kolesarski zajtrk v Ljubljani

V maju in juniju smo skupaj z lokalnimi kolesarskimi organizacijami pripravilo štiri kolesarske zajtrke po Sloveniji. Začeli smo v Mariboru, nadaljevali v Kranju in Kopru, kot zadnji pa je bil na vrsti kolesarski zajtrk v Ljubljani, ki se je zgodil že četrto leto zapored.

IMG_4020

Tradicija, povezovanje, inovativnost – uspešne zgodbe povečevanja dodane vrednosti in dostopnosti podeželskih proizvodov

13. 6. 2018 smo Umanotera in društvo Focus v okviru projekta Dovolj za vse – skupnostno upravljanje z življenjskimi viri organizirali strokovno ekskurzijo z ogledom in predstavitvijo Mlekarne Planika in Kmetijsko gozdarske zadruge Škofja Loka. Planika in Loška zadruga vsaka na svoj način povečujeta dostopnost zdravih, lokalno pridelanih podeželskih proizvodov, po katerih kupci vse bolj povprašujejo, hkrati pa si prizadevata krepiti konkurenčnost ...

energise database

Prestavljamo spletni interaktivni zemljevid z več kot 1000 primeri trajnostnih energetskih iniciativ

V sklopu projekta ENERGISE smo pripravili spletni interaktivni zemljevid, na katerem je predstavljenih več kot 1000 trajnostnih energetskih iniciativ iz 30 Evropskih držav. Vabljeni k ogledu!

mop pe-cover

[Napovednik] Mednarodna poletna šola politične ekologije (Ljubljana, 3. - 7. september 2018)

Vabimo vas na Mednarodno poletno šolo politične ekologije 2018, ki bo na FDV v Ljubljani potekala med 3. in 7. septembrom 2018. Prijavite se čimprej!