V okviru projekta Our Food. Our Future si želimo spodbuditi mlade k premisleku o vplivu globalnega prehranskega sistema in našega načina življenja na podnebne spremembe. Želimo si sprožiti predvsem razmislek o tem, kako so povezani z brazilskimi pragozdovi, podnebnimi spremembami in kršitvami človekovih pravic, ter kako se lahko angažirajo za pravično prihodnost v okviru enega planeta. Ob tem pa želimo spodbuditi in aktivirati mlade k ukrepanju na različnih področjih podnebnih sprememb.

Iščemo izvajalce, ki bi vodili proces priprave in izdelave sodelovalne namizne igre, ki bo preko zabavne in sodelovalne dinamike tudi poučna. Nujen pogoj so tudi izkušnje pri oblikovanju in izdelavi namiznih iger na temo odgovorne potrošnje, podnebnih sprememb in globalne odgovornosti.

Nujen pogoj je tudi sodelovanje z mladimi in sodelovalen pristop k oblikovanju in izdelavi sodelovalnih namiznih iger, pri čemer je pomembno sodelovanje z društvom Focus. Prednost je sodelovanje z aktivisti in »bottom up« pristop pri razvoju idej, ki izhajajo iz podnebnega gibanja mladih.

Ponudbe zbiramo do 1.2.2023

Prijave zbiramo na naslov: [email protected] ali preko telefonske številke 01 515 40 80.

Z interesenti bomo organizirali klic preko spletne platforme, kjer nam boste lahko prikazali lastne izkušnje in predloge.

Ponudba mora pokazati na izpolnjevanje pogojev, ter osnutek ideje za igro in tudi proces sodelovanja z mladimi ter finančni okvir, ki ne presega 15.000,00 eur (z vključenim DDV).