Septembra 2019 smo v okoljski organizaciji Focus pričeli z izvajanjem projekta LIFE UNIFY: Bringing the EU together on Climate Action. Cilj projekta je pripomoči k pravočasnemu in učinkovitemu prehodu v nizkoogljično družbo in gospodarstvo.

Ob začetku projekta smo pripravili vprašalnik, s katerim smo zbrali poglede različnih deležnikov o treh ključnih javno-političnih procesih, prepoznavnih v okviru projekta: nacionalnih energetskih in podnebnih načrtih, dolgoročnih podnebnih strategijah na nacionalni in EU ravni ter programiranju EU sredstev za podnebno ukrepanje.

Ker se bo projekt Unify avgusta 2022 zaključil, smo pripravili nov vprašalnik, ki nam bo v pomoč pri evalvaciji projekta in ovrednotenju, če se je odnos zainteresiranih deležnikov do podnebnega ukrepanja EU držav članic spremenil. Prav tako nam bodo odgovori v veliko pomoč pri snovanju nadaljnjih aktivnosti.

Povezava do vprašalnika: https://forms.gle/M9iSUmCRbwSH5W9EA 

Vse prav lepo vabimo k izpolnitvi vprašalnika. Ta vam bo vzel okoli 10 minut, nam pa bo v neizmerno pomoč pri oceni projekta in pripravi nadaljnjih aktivnosti. Vprašalnik je v angleškem jeziku saj gre za partnerski evropski projekt.

 

 

 

 

 

 

 

Projekt je sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE.