Rok za prijave na nagradni natečaj Trajnost po tvojem receptu podaljšujemo do 24. novembra. Do takrat imaš priložnost, da osvojiš noro nagrado  – pony kolo znamke Rog! Osvojiti ga je preprosto –  lahko posnameš kratek video ali fotografijo, ustvariš kolaž ali preprosto narišeš risbo ali strip in nam ga pošlješ skupaj s prijavo. Naj bo tvoja kreativnost brez meja, tvoj izdelek pa recept za druge mlade, ki še ne vedo, kje začeti trajnostno dogodivščino. ✨ Pri navdihu ti lahko pomaga tudi mladi MasterChef Bruno Šulman, ki nam je pokazal, kako bi se korakov k trajnosti, z omejitvijo študentskega budgeta, v kuhinji lotil sam.

[av_button label=’PRIJAVE TUKAJ’ link=’manually,https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3EnMrJVVgpbRnHX9ryg8qN5IQGgb_Zgk_yr4ihCn0t_pqGw/viewform’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#d619c0′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-20p9js’ admin_preview_bg=”]

S sloganom “Trajnost po tvojem receptu” želimo mladim sporočiti, da ne obstaja le ena pot do trajnostnega življenja. Vsak se lahko prehranjuje etično na način, ki je prilagojen individualnem udobju in obenem v okviru finančnih zmožnosti ter potrošniških navad.  Spodbuditi želimo kreativno, alternativno in personalizirano spreminjanje navad v smeri etičnega prehranjevanja in s tem povezati vrednote s praktičnimi aktivnostmi v vsakdanjem življenju. 

Več o kampanji: TUKAJ.

Zmagovalka_ec bo znana 27. novembra, ko se za svoj prispevek k trajnostnem prehranjevanju odpelje s trajnostnim vozilom, Pony kolesom znamke Rog.

Trajnost po tvojem receptu: Trajnost po receptu Bruna Šulmana - Tortilje z zelenjavo in limeto

 

Trajnost po tvojem receptu: Trajnost po receptu Bruna Šulmana - zelenjavna kremna juha

Kampanja poteka pod okriljem evropskega projekta #Our Food. Our future, katerega glavni namen je povečati zavezanost mladih v Evropski uniji vrednotam človekovih pravic in solidarnosti, kako se spoprijeti s svetovnimi migracijami, podnebnimi spremembami in trajnostnim prehranskim sistemom. 

Splošni pogoji nagradnega natečaja-NOVO