Kopija izdelka problem-description_Twitter (2)

[Vabilo] okrogla miza: Trgovska veriga je tako močna kot njen najšibkejši člen - vpliv zakonodaje na pravičnost v dobavnih verigah

Četrtek, 23. 9. 2021 ob 13. Uri v Grand Hotelu Union v Ljubljani (dvorana Orhideja). Razprava bo tekla na podlagi predstavitve raziskave iz Brazilije, zahtev Evropske koalicije za korporativno pravičnost, prdstavitvijo zakonodaje v Sloveniji na področju nepoštenih poslovvnih praks in še kaj. Cilj je doseči strinjanje o nujnosti spremembe v okviru vrednostnih verig, ki morajo biti proste izkoriščanja in uničevanja ...

Novicnik_2_naloga_Opazovanje_vlaka_z_nadvoza_Slavica_Savli_Vrtec_Crnuce

[Vabilo] Zaključna konferenca projekta Trajnostna mobilnost v vrtcih in osnovnih šolah

Na dan brez avtomobila, 22. septembra 2021 bo potekala spletna zaključna konferenca projekta, v katerem je med 2018 in 2021 sodelovalo več kot 100.000 otrok in skoraj 6.000 vzgojiteljev in učiteljev iz cele Slovenije.

Izdelek brez naslova (2)

Boj proti energetski revščini in energetska tranzicija skozi enakost spolov

Vse več je dokazov, da energetska revščina nesorazmerno prizadene ženske in gospodinjstva, ki jih vodijo ženske - stanje, ki se med drugim poslabša tudi zaradi starosti, razreda in etničnega porekla. Zato je ključnega pomena, da si podrobneje ogledamo razmerje med energetsko revščino in spolom.

EmpowerMed aktivnosti na Obali

Focus pomaga tokrat zniževati položnice za energijo na Obali

Na Obali bomo pomoči potrebnim individualno svetovali, kako znižati stroške za energijo in organizirali delavnice. Na voljo bomo tudi za svetovanje, kako do nepovratnih sredstev Eko sklada za prejemnike socialne pomoči ali varstvenega dodatka.